Продукти

Текущи промоции

Условия на доставка

Транспортът, доставката и монтажът не са включени в цената на предлаганите артикули.

OfficeOutlet.bg ви предлага различни решения за доставка:

Доставка за сметка на клиента

  • При ваше желание можете да организирате пренасянето на мебелите  от настоящото им местоположение  до вашия адрес (с монтаж, ако е необходим), като разходите са за ваша сметка. При запитване за конкретни продукти, ние ще се свържем с вас с информация за местоположението им и дали са в работен или разглобен вид.

Доставка, организирана от ОfficeОutlet.bg

Ако ви е необходимо, ние можем да осигурим транспорт и доставка на мебелите до вашия адрес на разумна цена.

Препоръчваме ви тази услуга при обемно, чупливо или висок клас обзавеждане, което изисква професионално пренасяне и обезопасяване при транспортиране.

Обзавеждането в разглобен вид е за самостоятелен монтаж от ваша страна.

Свържете се с нас, за да ви дадем допълнителна оферта и да уточним удобното време (вкл. в извънработно време и почивни дни) и мястото на доставка. Цената за доставка ще зависи от достъпа до вашия адрес.

Доставка и монтаж, организирани  от ОfficeОutlet.bg

  • Пълната ни услуга «От врата до врата» включва доставка, монтаж и подреждане на поръчаното обзавеждане от нашия професионален екип. Допълнително ще изнесем всички опаковъчни материали от пренасянето. Ще се свържем с вас, за да ви дадем цена и да уточним удобното за вас време (вкл. в извънработно време и почивните дни) и мястото на доставка. Цената за доставка и монтаж ще зависи от достъпа до вашия адрес.

При изпращане на запитване, моля изберете за всеки артикул съответната опция за доставка.

OfficeOutlet.bg не извършва доставки извън рамките на град София за по-малко от десет артикула или обща цена под 250 лв. (без ДДС).